Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hatalommániás orbán, a Magyar embereket eláruló gyurcsótány és "őszintén mondom fájni fog" libajnai ellenes blog

 

jobbikplakat6-d00018b0cedda0283acb3.jpg

Felvezetésként: - Az ATV-n rendszeresen megjelenő DK-s (nem Davis Kupa teniszjátékos) vadai ágnes, aki egy posztkommunista utódpártból kiszakadt törpe csoportosulás törvényesen meg nem választott "potya" parlamenti párt aktivistája, még a "barackfát" is megkritizálta egy, a nemzeti összetartozás napjára megkomponált popdal kapcsán. Ennek elhangzása után hallatta hangját  gőg és magőg fiának, az antiDemokratiKus gyurcsótány pártját képviselő elvtelen, talpnyaló (kit)képviselőnő. Pedig jobban tette volna, ha ki sem nyitotta volna a bagólesőjét. Szerinte, ugyanis a Himnuszt kellett volna eljátszani azon a jeles napon. Ad abszurdum, hogy még egy ilyen "fülbemászó" zeneszámba és főleg annak dalszövegébe is bele tudott kötni ez az elvad(ai)ult és megveszett (szájkosarat rá!) gyurcsótány-véreb, aki hótziher, hogy hord a ridiküljében egy anti-fidesz gravírozással ellátott minden jobboldaliba belekötőtűt. Az antiDemokratiKus DK-sok "pénzért mindent" jelszava: Térden csúszva szopunk, nyalunk, gyurcsótány urunk nagy mellényére gombot varrunk, a választások után mindenkire, aki ránk szavazott magas ívben szarunk! Anno ez a notorikus hazug fráter is csak az mszp listájáról tudott bekerülni ismét a parlamentbe haszonleső és élősködő sokadmagával egyetemben. Miután Magyarország elkúrmányzása alatt többszörösen elárulta a határon innen és az azon túl élő Magyar embereket, zátonyra futtatta az ország hajóját, galád módon saját pártjával is hasonlóképpen járt el, azaz előbb kihasználta (parlamenti képviselő lehetett az mszp jóvoltából), majd orvul hátba szúrta és aljasul elárulta őket! Pedig, hogy győzködött mindenkit, ő ugyan nem válik ki és nem lesz hűtlen az anyapártjához, ezt jó szokása szerint vagy kismilliószor lenyilatkozva el is hazudta, ehelyett mindenki tudja mi lett és főleg, hogy mit tett az országgal ez az alávaló gazember!!!!!!! Később újra egyezkedni próbált az mszp-vel, akik viszont akkor még nem kértek belőle, ámbátor a hazai álszent és dekadens politikai életet ismerve nem sokáig tudtak ellenállni a gyurcsótány féle kísértésnek.

68895_558957944141716_1482978709_n.png

 

 

 

 

Ééés annyi áskálódás, egymást eláztatás, furkálódás után mégiscsak megszületett az egyezség közöttük "összefogás" címszó alatt, de mivel ilyen név alatt már be volt jegyezve egy párt, javaslom, hogy legyen ezentúl az új nevük: "A nagy összeszopás" pártja! Azért ennek az elmebeteg infantilis emberi képződménynek tényleg minden a vastag ál/arcberendezésére fér, és az is egészen elképesztő, hogy ez a végtelenül öntelt, beképzelt felfújt hólyag és jellemtelen tré-ember, ahogyan saját magát is jellemezte: reggel, délben, este, de azóta már ezen is túltett, mert már éjjel álmában is hazudik, mint a vízfolyás! gyurcsótány sokszor még a saját tükörképének is megpróbálja bemesélni, hogy ő és csakis ő az egyetlen igaz demokrata a földkerekségen, ellenberger az Orbán és a jobboldali politikusok a tolvaj, csaló és elvtelen hazug disznók, bár azóta ők is tettek rengeteg elvtelen tettet rendesen! Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát sem lelik az ilyen szennyes szarzsákok!!!!!

(Lásd pl. a képen is valótlant állít, de ez már szinte  megszokott tőle!) - Ha zsidóznak, zsidó vagyok, ha cigányoznak, cigány vagyok... - mondta büszkén gyurcsányi szent ferenc! - Ez mind nagyon szép és jól hangzik, de nem veszed észre, hogy téged le hazug tolvajoznak?!

gyurcsanyzsinagoga.jpg

cig.png

Visszatérő rémálma: gyurcsótány felriad álmából.  Kérdi a felesége: - Mi a baj  ferikém? - Jajj! Szörnyű álmom volt!!! - Mi volt az? - Képzeld, azt álmodtam,  hogy dübörgött a gazdaság, az emberek jól éltek, megerősödött a forint és az országnak már államadóssága sem volt. És mi ebben a rossz? - Az, hogy Vona Gábor volt a Miniszterelnök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Honnan vette gyurcsány a programját? - A Himnuszból: Jókedv el, bőség el.

A legfrissebb hírek szerint  a NASA állítólag már bejelentkezett, hogy megvásárolja Gyurcsány Ferenc arcát borító  bőrszerű anyag szabadalmát. Azt mondják, hogy az űrsiklók hővédő kerámiapajzsa ehhez képest egy nejlonzacskó.

Emlékszel rá? Emlékezz rá, mert ÉRDEMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A 2002-es választások előtt elpufogtatott ígéret lufikat követően megalakult a medgyessy (akit csak úgy becéztek az mszp-n belül, hogy péterKÉM) kormány, majd 2 év látszat kormányzás után menesztette, azaz felmentette sportminiszteri állásából az időközben már igen csak a "fejére nőtt" gyurcsótányt. Na persze, az ezért járó megtorlás sem maradhatott el! Bosszút forralt a háta mögött és egy mszp házon belül megrendezett puccsal megbuktatta és elsöpörte medgyessyt az útjából. gyurcsótány jött, a medgyessy (menedzs)ment!!!!!!!!!!! Kormányszékbe kerülésével azonnal megszabadult az ex-miniszterelnöktől és az akkori mszp pártelnök kovácstól, elküldte őket "melegebb éghajlatra" azaz, az egyiküket "utazó" nagykövetnek nevezte ki, a másik kegyvesztettet pedig EP képviselőnek száműzte Brüsszelbe! De amilyen károkat és romokat hátrahagyott ez az eltaposni való gyurcsótány féreg az fel nem sorolható, csak egynéhány "jó tette" a sok közül: meg nem valósított reformok egész sora pl. szociális, gazdasági, oktatási, egészségügyi/vizitdíj be- majd kivezetése. Ezen kívül tervezés alatt állt a magánnyugdíjbiztosítók felállítása is. "Kötelezően" magas államháztartási hiányt produkált évről-évre, ami ráadásul nagy inflációval párosult és a munkanélküliség is az egeket ostromolta az ő idejében... 

b2113591.jpg

A köztudottan Magyarország ellenes soros györgy (aki még pár éve   az  otp-t is megakarta dönteni, de még idejében  lelepleződött és kiderült a turpissága, amit ő el is ismert és a büntetésül kirótt rá  500 millió Ft-os bírságot csak úgy lazán mellényzsebből kirázta!) gazda által pórázon tartott farok csóválta szdsz, túl sokat ugatott az mszp-vel közös kormányzása ideje alatt, de nem igazán harapott, fogta magát és sértődötten kilépett a koalícióból, a fidesz által kezdeményezett népszavazás alkalmával meghiúsított mszp-szdsz mega-giga business végett. Ekkorra már a lekókadt kóka velejéig lerohasztotta az szdsz-t (még a pártelnöki megválasztásakor is úgy csalt, hogy az egyik híve merő véletlenségből két gombot nyomott egyszerre "szegény" liberális(ok) fodor gábor kárára). Azért is szűnt meg egyébként jogutód nélkül az szdsz párt, mert akkora tartozást halmozott fel, hogy aki ma újraszervezné és megpróbálná újjáéleszteni az szdsz-t, annak kellene kifizetnie a több milliárdos köztartozást, ehelyett majd az adófizető állampolgároknak kell megtenniük, azért ez sem semmi!!!!!!! Ezért inkább MINDEN EGYES LIBERÁLIS HITHŰ SZDSZ-ES ELHAGYTA A SÜLLYEDŐ HAJÓT UNDORÍTÓ PATKÁNYOK MÓDJÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

62670.jpg

fod.jpg

Bármennyire is hihetetlen, de ezek a már több ízben megbukott és leszerepelt szava hiteltelenné vált politikus maradványok a 2014-es választások közeledtével ismételten visszaszivárogtak a hazai korrupt politikai közélet vérkeringésbe pl. bajnai, kuncze szdsz-s expártelnök vagy éppen fodor gábor, aki pl. mit sem törődve régi szabad demokratás (elv)társaival, létrehozott egy új "liberálisok" nevezetű nano pártot és rövid hallgatása, azaz önkéntes közéleti száműzetése után (ugyanis nem tudott mit kezdeni magával a civil életben, mivel a demagóg népbutító politikán kívül nem igazán ért semmihez, de ez hatványozottan igaz szinte az összes "rendszerváltónak" titulált politikusra is, akik már 25 éve hülyítik és manipulálják az embereket kivéve persze, na nem a gyevi bírót, hanem a JOBBIK-ot!!!!) már a 2014. évi választásokra készülődtek. Szerencsére, teszem hozzá nem sok sikerrel tették mindezt!!!!!!!! Mellékesen megjegyzem a téveszmés liberális hitűekhez tartozó korábban megjelent igaz hír kapcsán: Feldmayer Péter volt mazsihisz elnök nyíltan megmondta nyilvános egyenes TV adásban (később le is váltották érte), hogy a magyarországi zsidóságnak végre

hit.jpg

saját magát kellene eltartania, ugyanis folyamatosan azt  várják el, hogy külső  forrásból majd megfogják  oldani az ő problémájukat,  magyarul beismerte, hogy  a zsidók, azaz mai szóhasználattal élve a liberálisok többsége élősködő és haszonleső népség! Visszakanyarodva a gyurcsány féle (el)kúrmányzáshoz: ő a saját pártjával tette meg majdnem ugyanazt amit a kóka, de  még "idejében" faképnél  hagyta az mszp-t.

b2181958.jpg

És mivel meghiúsult a magánnyugdíj biztosítós mszp-szdsz mega-gigantikus-tera business-ük, a háttérben  már ott álltak rajtra készen az általuk alapított rabló kalóztársaságok Kft.-k, Nyrt-k, Zrt-k formájában!!! Na és ki tudja hányadik felvonásként, de újra színre lépett az ország első számú skizofrén hajlamú főripacs bohóca, aki megfenyegette, pontosabban megzsarolta a már zsebre vágott pártját is, hogy ha nem szavazza meg az aktuális éves költségvetést (amit gátlástalanul minduntalan túllépett, amiért meg is kapta Magyarország sorozatos éves büntetéseit 10 éven!!!!!!!! keresztül, azaz a túlzott deficit eljárásokat, aminek elsődleges gazdasági hatása az volt, hogy sok-sok millió eurót visszatartott hazánk esetében az EU!) akkor lemond, sőőőt, még bizalmatlansági indítványt is benyújtott saját maga ellen, de legnagyobb megdöbbenésére ismételten megszavazták őt!!! A KFT egyik dalából idézve: Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem!!! Saját pártja 75%-ban erősítette meg őt újra pártelnöki egyben miniszterelnöki (tév)hitében! Miután újfent kiálltak mellette és megerősítették pozíciójában, ennek ellenére mégis lemondott, ez az akkorra már teljesen szavahihetetlenné vált szánalmas szarember. Ugyanis kronológiailag ezen döntését megelőzte a híres nevezetes "ŐSZÖDI" böszme beszéde, amire 2013-ban már olyannyira büszke volt, egyben "korszakváltó beszédnek" tartott ez a demagóg elmebeteg gyurcsótány féreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nevtelen.png

 Ezen a nevezetes helyen tulajdonképpen saját magát és tettestársait leplezte le egymaga!!! A levitézlett nagyvezír szájából hangzott el az is ott, hogy: "Ennyi tehetségünk van..." 

b2294464.jpg

 Valószínűleg a fellépése  előtt beadhattak neki  intravénásan  egy    "szanyi  féle" (i)gazságmegmondó  szérumot. Közbevetőleg szanyi kalózpálinka kapitány pl. 2013-ban azt nyilatkozta róla, hogy ő egy mentálisan zakkant milliárdos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

983978_600831096616023_843257782_n.jpg

A gyurcsányizmus = dilettantizmus eredményeként, amint azt tudjuk bekövetkezett a törvényszerű államcsőd, aminek legsúlyosabb következménye a felvett 25 milliárd dolláros IMF hitel volt!!!!! Csak, hogy "képben" legyél: 2002-ig az államadósság GDP- arányosan csökkenve 53,5% volt és a gyurcsány féle "szakértő" kormányzásnak köszönhetően meredeken emelkedni kezdett, 2010-ben már 81% volt!! Számszerűsítve: 2002-ben 7.800 milliárd Ft., 2010-ben már 21.000 millárd Ft.!!!!, 2010-ig meredeken emelkedett az államadósság, 2011-re lassult a növekedés, 2012-re megállt, és 2013-ra csökkent úgy, hogy az IMF-nek ebben a 3 évben 3.600 milliárd Ft.-ot kellett visszafizetni a 2.700 milliárd Ft. kamaton túlmenően!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A még meglévő állami tulajdonú cégek gyors ütemű elkótyavetyélése pl. MÁV Cargo eladása, a Malév szándékos eladósítása, tönkretétele. Apropó, azt például tudtad, hogy oszkó péter az akkori legnagyobb Malév konkurensnek számító Wizz air holding igazgatóságának tagja volt a minisztersége alatt is és még 2013-ban is az volt? Hivatali és szakmai összeférhetetlenség talán nem létezik ebben az országban???? Nálunk aztán nem szokás, csak a szop(oszkóz)ás, a nyalás és a gyalázatos korrupciós üvegzsebes osztozkodás... példának okádék az állami pályázatok után visszacsorgatott pénzeket, kormányzati berkekben csak úgy aposztrofálnak, hogy "alkotmányos költségek"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (szop)oszkó sajnos a wizz air rendelkezésére szállt és nem a Magyar tulajdonú Malévére, ami teljesen elfogadhatatlan és főleg Magyarország ellenes, a hazát eláruló gaz tett volt, természet(ellen)esen mindezt a bajnai tudtával és jóváhagyásával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visszatérve erre az elpusztíthatatlan gyurcsótány féregnyúlványra, amikor is látta a vészes baljós végét a nagy bűnös művének betetőzését, még megpróbált rátaposni egy jó alaposat a végtelenségig eladósított államkasszára, hogy átadhassa utódjainak "nesze semmi, fogd meg jól" alapon a nagy büdös semmit, azaz csak az adósság hegyeket. Szerencsére ekkorra már ütött az utolsó órája, lásd pl. a telekspekulációs sukorói "king city turisztikai (ál)célzatú" szerencsejáték-kaszinó beruházást, hja megjegyzem ezt is simán megúszta büntetlenül!!!!!!!!!!!!! Ebben a büntetőperben a gyurcsótánynak és a libajnainak kellett volna a vádlottak padján ülnie és nem a felbérelt bűnbakkjaiknak. 

 

gyurcsany.jpgRáadásul még neki állt följebb, csak úgy vörösödött a feje a meghallgatásán ,hogy még apró "villás" antal is megirigyelte volna ebben a nem éppen kóser ügyben. Sőőőt, mi több, még azt merte pökhendi módon benyögni a bíróságon, hogy ingyen és bérmentve is átengedte volna ezt az igen értékes állami tulajdonú telket a magyar-izraeli pénzembereknek! Egymilliárd 700 millió forintot ér a Velencei-tó melletti telekegyüttes, amelyért cserébe a befektetők mindösszesen 260 millió Ft-ot ajánlottak. Mindezek után jött a már beharangozott és házilag kinevelt beidomított pincsikutyája, a hajdú-bétet/valdor végleg eladósító és 500 gazdálkodó családot tönkretevő, megjegyzem nem mellékesen, közülük 9 gazda lett öngyilkos, azért, mert teljesen eladósodva tönkre mentek, pontosabban tönkre tették őket ezek az aljas, igazi vadkapitalista BMW/wallis-bérenc bajnaiék!!!!!!!!!!!!

bajnai-20130212-400.jpg

Nem fizették ki és  nem  is kártalanították őket akkor sem, és az ölébe hullott miniszterelnöksége alatt   sem, ami szégyenletes,  gyalázatos és embertelen tett volt tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindezek után egy ilyen leszerepelt és megbukott kontár libahajcsár

bajnai-bekemenet.jpgvezethette az országot egy teljes esztendeig, mégpedig úgy, hogy senki nem választotta meg őt, legalábbis az emberektől, a Magyar választópolgároktól nem kapott semminemű felhatalmazást, "válságkezelői" jogosítványt, ami elfogadhatatlan, felháborító és abszolút nonszensz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemhogy elhúzott volna a sirató falhoz vezekelni, mint a vadliba!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.tvn.hu_eff6c5b9fa01dc3430f95010beb3fa5d.jpg

A bajnai hátrahagyott piszkos liba s(z)ara után, az Orbán-kormány 2014-től próbálja kártalanítani a "szegény" pórul járt gazdákat!!!!!!!!!!!!!!!!!Éééés, ahogy korábban már beharangoztam, a Magyar embereket nyomorba döntő gyurcsótány után, kormányzói székbe kerülhetett egy még nagyobb BAJHOZÓ nem más, mint maga a bajnai veszedelem és az ő elhíresült

karikatura_megszoritas.jpg"őszintén mondom fájni fog"   című megszorító népsanyargató egyben válságkezelésnek álcázott usa/imf projektje, az alábbi álságos és galád intézkedéseket hozta, amelyekkel még jobban ellehetetlenítette a Magyar embereket, ebben a véresen valóságos melodrámában: 

-13. havi nyugdíj megszüntetése + a szokásos éves nyugdíjkorrekció is elmaradt!!!! 

-a gyes és a gyed 3 évről 2 évre csökkentése!  

-20%-ról, 25%-ra nőtt az ÁFA! 

-lakásvásárlásnál kiradírozták a szocpolt, ill. megszigorították a kölcsönhöz jutás feltételeit!

-10,1%-ra nőtt a munkanélküliségi ráta, magasra nőtt az államháztartási hiány az inflációval párhuzamosan!  

Hihetetlen, de ez is valóban megtörtént: 2010. feb. 13. 6-8 éves gyerekeknek magyarázta bajnai a “válságkezelést”

Általános iskolás gyerekeknek bizonygatta a szocialisták válságkezelő programjának sikerességét bajnai gordon!  

"Bizonyos értelemben a saját lassúságunk, tétovaságunk is okozta, hogy minket ez a válság ennyire megviselt. Nagyon sok áldozatot kellett kérnünk a nyugdíjasoktól, a közalkalmazottaktól, és figyeltünk arra is, hogy ne csak a szegényektől kérjünk, mert a szolidaritás az, ami elviselhetővé tette ezt az időszakot" - fogalmazott a kontár bajnai. 

Ekkorra már bajnai elérkezett arra a pontra, ahonnan már nincs lejjebb. Ez a programja nem volt egyéb, mint politikai pedofília. Szegény gyerekek csak ültek és bámultak... 

Tovább is van, soroljam még? Volt baj(nai) így is elég... 

bajnai 2009-ben 1 Ft-ért  vállalta el a miniszterelnökséget és mikor kivonták a forgalomból az 1 Ft-osokat, megvalósult az ő valódi teljesítményarányos bérezése!!!!!

Mit szedett gyurcsány és bajnai kedélyjavítóként? - Adót.

És amíg bajnai vígan gordonkázott, addig 10 millió Magyar bőgő(s) volt az országban és keservesen húzta az ő sirató nótát!

Nem azért, hogy Orbánékat védjem, mert nem szorulnak rám, de ők az alábbi intézkedéseket hozták meg a kormányzásuk elején úgy, hogy nem a "kisembereket" akarták még jobban megsarcolni és sanyargatni, hanem azokat az elsősorban külföldi tulajdonban lévő multinacionális nagyvállalatokat, akik évről-évre extra profitra tesznek szert és vag(y)onszámra talicskázzák ki az országból a hatalmas dohányokat. Abban viszont sajnálatos módon tehetetlen a Magyar kormány, 

atharitjak-rank.png

hogy ezek a nemzetközileg is hatalmas lobby tevékenységgel és ezáltal komoly politikai háttérhatalommal bíró bankcézárok, mindezeket a tranzakciós illetékeket, adóterheket pofátlanul és gátlástalanul áthárították miránk!!!!!!!!!!!!!!

Ráadásul ezek a többségében zsidó világuralom alatt bábáskodó bankklánok állandóan ránk akarnak verni még egy adag hitelt, mi meg annyira nem szeretnénk, ezért folyamatosan bombáznak minket leminősítésekkel, míg a nemzetközi közhangulat nyomására be nem adja a derekát az éppen regnáló kormány, és el nem adja nekik a lelkét!!!!!!!!!!!!!!!!!Idevágó Henry Ford idézet: Az a szerencse, hogy az emberek nem értik a bank- és pénzügyi rendszerek működését. Ha értenék, már holnap kora reggel forradalom lenne. 

Amint azt már korábban taglaltam, a kormány bankadót vezetett be elsőként az európai unióban óriási nemzetközi felháborodás közepette, azt viszont nagyon hamar elfelejtették ezek a monopol helyzetben lévő aljas bankok, amikor is ők kerültek annak idején bajba, az akkori regnáló kormányok az egész világon mentőövet dobtak nekik és azonnal a segítségükre siettek!!! Ráadásul pont a bankok voltak, akik előidézték és kirobbantották a vírusos világválság járványt 2009-ben, mégpedig úgy, hogy a wall street-i USA bankárok "eltapsolták" a még megmaradt ügyfeleik pénzét a tőzsdén, annak hatására, hogy az arab olajsejkek kivonták az usá-ból a hatalmas dollármilliárdos, dollártrilliárdos vagyonaikat pl. Bahrainba, Abu Dhabiba, Katarba, vagy éppen Dubaiba fektették őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Innen eredeztetik a dominó effektuson alapuló pénzügyi világválság kezdetét!!! Na erre nálunk igen csak fájó (BAJnai valóban beváltotta fenyegetését!!) válaszlépésként offshore Wizz air-es oszkóval 

1--1-.jpg

a kormány fapadsorában  eltörölték a 13. havi  nyugdíjakat!!! Nem mellékesen a fidesz 2006-ban még 14.-et is beígért  a választási győzelemért cserébe!!!!!!!!!!!!!!!

1.jpg

HIHETETLEN EZ IS, UGYANÚGY, MINT ANNO AZ ORBÁN ÁLTAL MEGÁLMODOTT HAZAI RENDEZÉSŰ OLIMPIA ÖTLETE, AMI MEGFELELŐ INFRASTRUKTÚRA NÉLKÜL ÉRTELMETLEN ÉS FINOMAN SZÓLVA SEM REÁLIS ELKÉPZELÉS VOLT, HOL NEM VOLT, MA MÁR TALÁN IGAZ SEM VOLT...

VAGY KI EMLÉKSZIK AZ ELSŐ ORBÁN KORMÁNY ÁLOMLUFIJAIRA, AMIK NAGYON HAMAR KIPUKKADTAK?! 

b2248699.jpg

ERGO-MORGÓ: SZARBÓL  NEM LEHET VÁRAT  ÉPÍTENI!!!

Nem pont erről,  de ezt a két  "szar-sztorit" osztom meg veletek:

Egy kismadár délre repült, amikor beköszöntött a tél. Annyira hideg volt, hogy repülés közben a madár megdermedt, és a földre zuhant egy mezőn. Ahogy ott feküdt, arra jött egy tehén és rápottyantott némi ürüléket. A dermedt madár ott feküdt a meleg ürülékben, és kezdett felmelegedni tőle. Csak feküdt a melegben és olyan boldog volt, hogy énekelni kezdett. Arra jött egy macska, aki meghallotta a madáréneket. Követte a hangot és eljutott a madárhoz, aki a tehéntrágyában feküdt. A macska azonnal kiásta a madarat és megette. A történet tanulságai: 1. Nem mindenki az ellenséged, aki szarik rád. 2. Nem mindenki a barátod, aki kiránt a szarból. 3. És ha nyakig ülsz a szarban, akkor a legjobb, ha befogod a szád!

 

A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és azt kérdezi a mamájától:

-Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk?

-Az, az ég kisfiam.

-És mi az a ragyogó sárga az égen?

-Az a nap, életem.

-És az a pompás zöld Körülöttünk?

Az a fű kisnyűm.

-Anyu, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk itt a szarban?

-Ez a hazánk, kisfiam!

 

EZ A VÁLSÁG EGYÉBKÉNT OLYAN, MINT EGY NAGY GLOBALIZÁLT JÉGBEHŰTÖTT KOKTÉL, ODAÁT VAN A KÓSER LÉ, MI MEG IDEHAZA SZÍVUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

sziv.png

Tudtad?!Tudtad??!!! Ha van egy fegyvered, kirabolhatsz vele egy bankot (le is csuknak érte!), de ha van egy bankod, bárkit kirabolhatsz, ráadásul büntetlenül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bankrablas.png

Példának okádék: beetetésként meghirdetik  a bankok az ingyenes számlavezetést, majd  idővel mégis benyújtják a  számlát az el nem végzett munka után és ha mondjuk, ne adj isten A EMBERNEK PÁR HÓNAPIG NINCS JÖVEDELME, MERT ÉPPEN ÚGY ALAKULT AZ ÉLETE, és ebből kifolyólag nem tudott a folyószámlájára pénzt utaltatni, akkor is megterhelik a számláját az illetőnek, akár mínuszban is és hónapról-hónapra felszámolják rá a kamatos kamatot, az el nem végzett munka díját, ezek az ingyenélő az embereket gátlástalanul béklyóba kötő, lelkiismeretlen és legálisan garázdálkodó uzsorás rablóbank-hordák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tranzakcios-d00015c49cd411d279dc8.jpg

Sajnáltatják magukat "szegény gazdagok" a tranzakciós adó miatt és  kis óvodás módjára  Brüsszelbe  mennek  panasz áradatot zúdítani a Magyar kormányra egyben Magyarországra, akik ezt velük meg merték tenni, miközben egyfolytában fényezik magukat, csillognak, villognak, mint a bordélyház kilincse!!!!!!!! Én még bankfiókot működésképtelenség miatt nem láttam bezárva vagy csak "átmenetileg nem üzemel" felirattal (a kivétel persze sajnos erősíti a szabályt pl. baumag, agrobank, buda cash, quaestor, de ezek az emberek pénzét elsikkasztó szélhámos pénzintézetek voltak), legfeljebb átalakulni, ha csak egy nagy bankfaló cáparaj meg nem eszik egy-két nálánál jóval kisebb bankcsikócska halacskát.

Későbbiekben bevezette a kormány a távközlési, telekommunikációs, energetikai adót, sőt a nagy multi kereskedelmi áruházláncokra is különadót rótt ki, most meg luxusadót (azóta erről már letettek, vajon ki(k) tudja miért??) és reklámadót készül bevezetni! Amit személy szerint nagyon jó intézkedésnek tartok, főként az utóbbit (ha egyáltalán megszülik ezt a törvényt valaha is főként a kormányzati oldalon erősen érintett milliárdos zsidó a már kegyvesztetté vált simicska médiabirodalma végett)! Én aztán tudom, mert ebben az iparágban dolgoztam évekig, és jól tudom hogy számos olyan kreatív reklámcég, médiaügynökség és hirdető cég van, akik iszonyúan meggazdagodtak a média és a reklám világában, pl. geszti péter az akcióval, rókusfalvy a roxerrel, klausmann viktor a kele&klausmannal, rádiós vonalon palik + héder barna, búza sanyi, stb. + nem mellékesen a print kiadók, kiemelve közülük néhány nagyobbat, mint a sanoma, ringier, marquard (mind külföldi tulajdonú!), TV-fronton a két legnagyobb az RTL Klub csoport, TV2 csoport (pl. sváby az interaktívval, amikor eladta a tulajdonrészét, egyből visszavonult és már most "nyugdíjasként" éli a milliomosok világát), tengernyi kreatív ügynökség, PR tanácsadó cég, grafikai stúdió, médiaügynökség és médiafoglaló cég, a rendezvényszervező ügynökségekről nem is beszélve emellett számos közterületi cég van, élükön pl. a kormány megrendelésektől hemzsegő publimonttal!!!! + a legújabban térnyerő és igen csak elszaporodó online reklámozókról, sales house cégekről (pl. az alvilági körökben is jól ismert és időközben már lecsukott portik féle generál média) nem is írva... de sorolhatnám napestig!!!!!!

NEKEM EGYSZER AZT MONDTA EGY ISMERŐSÖM, TUDOD MI A TE BAJOD PAJTÁS? - HOGY NEM VAGY ELÉG POFÁTLAN...

horn_gyula_csuszda_lepegeto.jpg 

horn gyuláról, a hajdan volt ávós-pufajkás, pityókás posztkommunista miniszterelnök emlékére jutott eszembe ez a kis szösszenet: Egyszer horn gyula talált az mszp székházában egy ütött-kopott lámpást, amit fogott és hazavitt. Otthon tisztogatás közben véletlenül megdörzsölte, és legnagyobb meglepetésére előjött belőle egy hatalmas dzsinn, aki megkérdezte tőle: - Mit parancsolsz kisgazdám? mire horn gyufa kikelve magából: - Kisgazdád a k...a anyád, teeeeeeee Torgyán bérenc! 

 

És még mielőtt végleg eltűnt volna az szdsz-el együtt a feneketlen pénz-méhkasában 

szdsz.png

az emberek magánnyugdíj befizetése és főleg annak megtakarításai (kb.  háromezer milliárd forint), a fidesz-kdnp kormány még idejében   visszaállamosította a magán nyugdíjpénztárakat!!!!!!!!!!!!! Egységesen egykulcsos 16%-os személyi jövedelemadót vezettek be, (amivel az alacsony keresetűek, mindösszesen sacc/kb. 4-5 millióan vannak az országban, sajnos nem jártak túl jól, sőőőőőt ellenkezőleg!!!!), viszont a bajba került devizahiteleseket jelenleg is próbálják megmenteni, legalábbis törekednek rá és nem úgy, mint anno a gyurcsányék tették!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A kitinpáncélarcú  gyurcsótány + a gágogó libajnai, akik együtt  adósították el és tették tönkre  az országot, egyfolytában  csak a  a nyugati bankok és  a multi  cégek   seggét, nyalták, miközben

egyutt-tettek-tonkre-az-orszagot3.jpg

 

bajnaibankar.jpg

 

 

 

nagy ívben leszarták az őáltaluk belekényszerített és ezáltal eladósított embereket, az azóta már "hibás terméknek" titulált devizában felvett lakáshitelek végett. És ma is csak a pénzintézetek és a tőkés pénzemberek érdekeit helyezik előtérbe, nem a "kisemberekét" pl. a bankadót vagy a rezsicsökkentést sem tartják jó ötletnek, ők el is törölnék, ha tehetnék... Ellenben amikor kiderült, hogy a közvélemény kutatások alapján az emberek nagyon népszerűnek tartják ezt az intézkedését a fidesz-kdnp kormánynak, aminek hatására az mszp-s szarházi-mesterházy is megváltoztatta a véleményét, azaz segget csinált a szájából és most már ő is folytatná a rezsicsökkentést, ha újra kormányra (remélhetőleg inkább lapátra) kerülnének, ha ha ha... Na persze ez nem olyan humoros lenne, mint inkább tumorosan tragikomikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

balul-sul-el.jpg

Azért voltak és vannak is, finoman írva megkérdőjelezett, ad hoc hozott intézkedéseik a fidesz-kdnp kormánynak, 

mirolakarja.png

fidesz-program.jpg

 

 

 

 

 

amiket nem igazán tud az ember hova tenni, legalábbis nem koncepcionálisan születtek, az hót ziher!!! Kormányra kerülésük után  pl. a legelső intézkedéseik között szerepelt és azonnali hatállyal be is vezették házi pálinkafőzési törvényt (100 liter/év, ami még nem számít kereskedelmi mennyiségnek), de ezt a mennyiséget vajon ki a rosseb tudja leellenőrizni egyben kordában tartani a visszaéléseket?! Mégis mi szükség volt rá? Butuljon csak a Magyar ember 4 évig és igya csak el a maradék agysejtjeit, "ágyazza" meg ágyas pálinkával a saját sírját, viszont ha jönnek a választások, mint az agyatlan barmok vonuljanak a vályúkhoz, azaz a szavazófülkékhez és szavazzanak arra természet(ellen)esen, aki megteremtette nekik ezt a házi kánaánt! - vagy  matolcsy  

matolcsy.png

megálmodott energiaital, chips adója vagy éppen a hamburgeradója (biztosan  csak a pizzát preferálja)...

kusza-szem.jpg

...most meg itt van a nemzetinek titulált trafik mutyi (ebbe beletörik még a cigijük!!) matolcsy azóta  már a jegybank elnöke,  azaz jó Magyar szokás szerint a mór megtette kötelességét, a mór feljebb léphetett...

sim.png

Elődje az elhíresült offshore-os simor sem volt semmi figura 6 évig az MNB élén,  pedig kiderült róla egy s  más disznóság, de őt persze ez nem hatotta meg!  És itt van az új  seprűvel sepregető varga által újra felosztani szándékozó szerencsejáték ipar a fidesz-kdnp égisze és felügyelete mellett. Ezt mégis mire véljem? Emlékezetem szerint, arra hivatkozva szüntették meg a "félkarú rablózást" sacc/kb.18.000 helyen országosan, hogy a családapák ne a kaszinókban és a kocsmákban játsszák el a családi kosztpénzeket. Ezek szerint ez megint csak egy ÁLSZENT INTÉZKEDÉSE VOLT A FIDESZNEK???a-dakota-nevem-gyengulo-forint.jpg Nem az első, és tartok tőle nem is az utolsó! Az eddigiekből talán kiviláglott, hogy jómagam a Jobbikkal szimpatizálok. Azt is megírom, hogy miért: Mert, kifejezetten bírom a pártelnök és frakcióvezető Vona Gábor tisztességes, gerinces, szavahihető, ízig-vérig Magyar emberhez méltó habitusát, mentalitását, őt  még nem rontotta meg a politika és remélem nem is fogja!!!! Plusz az egész parlamenti JOBBIK frakciót is messzemenőkig elismerem és tisztelem, akik között csak úgy hemzsegnek a doktori fokozattal rendelkező értelmes értelmiségi emberek, közülük is kiemelten külön megemlíteném a VOLNER JÁNOSt!!! SZÁMOMRA A VONA GÁBOR MELLETT A LEGHITELESEBB ÉS  SZAVAHIHETŐ POLITIKUS EMBER MA MAGYARORSZÁGON, aki valóban megmondja a magáét a maga nyugodt, higgadt, tárgyilagos, közérthető és intelligens stílusában! Azért az sem semmi, hogy mindenki csak a gárdával azonosítja be őket a mai napig, miközben a JOBBIK - SZAKÉRTŐ, MUNKÁJÁHOZ HOZZÁÉRTŐ ÉS A VÁLASZTÓPOLGÁROKAT VALÓBAN KÉPVISELŐ KÜLDÖTTEK-et  küldött 

jobbik_szorolap1.jpg

az ország házába és az önkormányzatokba egyaránt, ha már  csak a parlamenti meg és felszólalásaikat  nézem illetve hallgatom,  szó szerint "zene" füleimnek. Nem beszélnek mellé, nem köntörfalaznak, nem sunnyognak, nem alakoskodnak, nem kétszínűsködnek és nem lobbiznak bizonyos érdekképviseletek, háttérerők érdekében, CSUPÁN CSAK TESZIK A DOLGUKAT!!! Emellett igen EGYSÉGESEK és ÖSSZETARTÓAK pl. a rezsicsökkentés is az ő eredeti koncepciózus ötletük volt, és nem látszat 10%-kokkal kicsinyeskedtek, mint a fidesz, hanem egyből 30%-ot ajánlottak a Magyar embereknek még 2010-ben!!!! És főleg az, hogy nem farizeusként nyilvánulnak meg, nem úgy, mint a DK-sok, az mszp-sek, az Együtt-2014 pm-esek, az egyszemélyes fodor féle liberálisok és az osztódással szaporodó csonka lmp-sek, vagy nagyon sokszor sajnos a fidesz-kdnp-sek. 

Jut eszembe, milyen kasztrendszer volt medgyesy-gyurcsány-bajnai-demszky idején Magyarországon? 

-Sik-kasztrendszer!

Megjegyzem, nem is olyan régen Spanyolországban 51 politikust és polgármestert tartoztattak le korrupció miatt. Ha nálunk is létezne valódi igazságszolgáltatás, hazánkban ezres nagyságrendű lenne a letartoztatottak száma!!!!!!!!

....ééés mindezek után 2014-ben: itt van újra, itt van újra (pedig senki sem hívta vagy tapsolta vissza őket!!!!), itt van újra a dilettáns (gyurcsótány még azt is megjegyezte 2016-ban, hogy ő még az ördöggel is cimborálna csak, hogy leválthassa Orbánékat) szarcsapat, akik a magyar emberek adópénzével nem gazdálkodtak, hanem garázdálkodtak, ráadásul egy hatalommániás balga bamba bárgyú brancs az egész banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mai világ a hitványak világa, ahol a becsületért megvetés, hitványságért jutalom jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miért van a méheknek királynőjük? Mert ha kormányuk volna, nem lenne mézük!

b2301870.jpg

 

 

 

 

 

Miért lopnak a  mindenkori kormányok? -Hagyománytiszteletből.

És mi a honi  korrupció? Az, amiből téged 100%, hogy kihagy(ó)nak!!! nelopj.png

A Nokia dobozát vettem az imént a kezembe.

mszp-plakat_nokia-doboz_connecting_people.png

Kenőpénz,  csúszópénz mennyi fér el benne? Hagyónak, Demszkynek  elég sosem lenne!Húsz éve rabolnak, taposnak bennünket, mutyiznak, sünöznek, kilövik szemünket! Becsapnak bennünket hamis szép szavakkal, szegfűvel, naranccsal, szabad madarakkal!

100204_becstelenbrigantyk.jpg

Vajon az álszent demszky a BKV sötét ügyleteiről valóban semmit sem    tudott??  Nehéz elhinni...

 

balogh3.jpg

Vagy ő egy olyan struccpolitizáló    főpolgármester volt talán, aki a 4-es metró alagútjába dugta a fejét, amikor baj  volt vagy éppen vaj volt a  pártja és a koaliciós kormánya fején?!

struccpolitika.jpg

demszky gábor főpolgármester felelőssége a négyes metró ügyében a legnagyobb és legegyértelműbb – jelentette ki Antal Attila, a BKV volt vezérigazgatója! A BKV egyik belső ellenőre, már 2006-ban levélben tájékoztatta demszky gábor (szdsz) főpolgátmestert, hogy a cégnél "lopnak, csalnak, sikkasztanak"

 

bkv-sztrajk-elozetes.jpg

 

Információik szerint, a belső ellenőr levelében azt állította, hogy évente több milliárd forintot törvénytelenül, esetenként fiktív számlák alapján fizet ki a BKV, továbbá már évek óta lopnak, csalnak, sikkasztanak, fiktív számlákat fogadnak be, és ehhez kapcsolódóan csalnak az áfával, szja-val, tb-vel. A Főpolgármesteri Hivatal azonban azzal utasította el a panaszt, hogy a belső ellenőr nem írt konkrétumokat... 

b2280979.jpg

www.tvn.hu_65f682d4db0ba58fbfac1aac63f255b9.jpg

 

 

demszky20_szerettem_tesz-vesz_20100930.jpg

 

metro.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demszky ma már hol van??? Él, mint marci hevesen, a legutóbbi bulvár infó szerint, Berlinben írogatja önéletrajzi histórika hungarikáját, na persze ez nem biztos, hogy igaz a hazai hazug bulvárt ismerve... De legalább maradt benne egy csöppnyi tisztesség és elhúzott végleg a hazai közéletből, de nem ám úgy az ország első számú infantilis, skizofrén hajlamú és hatalommániás pinokkió orrú gyurcsány fletója, aki még mindig megakarja csinálni azt, amit anno jó alaposan elkúrt, nem kicsit, nagyon! Azt viszont időközben elfelejtette ez az amnéziás apró kommunista ivadék, hogy amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna!!!!! Hogy nem sül le a bőr a vastag képéről azt vakkantania, hogy aki hideg és langyos, az üljön föl a gázsütőre! Ennek tényleg teljesen elmentek otthonról, elszállt az agya és belebetegedett saját őszödi elméjébe, de bármennyire is igyekezett, 2014-ben nem sok voksot  kapott és 2015 már nem vele fog íródni!!! Őszöd nem őszöd, gyurcsány ezt a sok szart megöszöd, mert mind mentek a fekete levesbe, a politikai süllyesztő nagy kondérjába a mesterházyval, kunczéval, fodorral és a bajnaival együtt-pm 2014-ben!!!! Jut eszembe, egy korábbi aranyköpését idézném, lárifári a csudába is: - Akinek nem tetszik, annak ellehet innen menni, ráadásul még a határon túli Magyarjainkat is többszörösen megtagadta ez az elvtelen és hazaáruló usa/izraeli kriptozsidó bitang!!! Az utóbbi rendszerváltónak nevezett politikailag dekadens évtizedekben MAGYARORSZÁGON AMÚGY IS KŐKEMÉNY VADKAPITALISTA RABSZOLGÁLTATÁS VAN, azaz odaát van a  kóser lé, és idehaza  szívják szinte minimálbér alatt a Magyar emberek  vérét, és mindezt már Magyar tulajdonú nagyvállalatok nélkül, amelyeket az elmúlt évtizedekben oly sikeresen privatizálva leamortizáltak, főleg az mszp-szdsz éra 12 éve alatt!! Ha csak azt nézzük, hogy kikkel kénytelen mostanság stratégiai együttműködési megállapodásokat kötnie a Magyar kormánynak: kínai, délkoreai, usa, német, japán, angol, dán, stb. külföldi mamut vállaltokkal, nevesítve: Coca-cola, Richter, IBM, Alcoa-Köfém, Hankook Tire, General Electric, Daimler-Mercedes, Suzuki, Lego, Microsoft, Stadler Rail csoport, Tesco, Wanhua csoport, TATA, Nokia Siemens, National Instruments és sajnos nem a Magyar cégekkel teszik meg ugyanezt, mert azok már vagy nincsennek, felszámolták őket vagy ha vannak is, nem vesztek el, csak metamorfózis következtében átalakultak: Ganz-Mávag, Diósgyőri Acélművek/Dimag, Tugsram, Csepel Művek, Csepel autógyár, Alföldi Cipőgyár, Rába, Dreher, Dunaferr, Elzett, Globus konzervgyár, Győri keksz, Ikarus, Közért-Csemege, Láng Gépgyár, Lehel Hűtőgépgyár, Malév, Skála, Posta Bank, Medicor, Orion, Dimag, Taurus, Patyolat, Richter Gedeon, Aranypók-Röltex, Biogál gyógyszergyár...   

Jelen állapot szerint, csendes átmenet zajlik az országban:

eu_fungie.jpg

Csődből megyünk a káoszba és a   káosz kapitánya a sallereket és   gőzkokikat osztogató Orbán Viktor, az eu-val egyedül  is szembeszálló szájhős szélmalomharcos.

don-quijote.jpg

Bár az  is igaz, hogy ebben az opportunista dekadens hazai politikai életben  sajnos minden megtörténhet. Jó példa rá a Berlusconi  által  "zsebrevágott" fél Olaszország majdnem megválasztotta negyedszerre is a mostanra már törvényesen elítélt korrupt és adócsaló ex-miniszterelnökét. Igaz, ami gaz, három a magyar igazság is, de nagyon remélem hamis lesz ez a gyurcsány esetében!!!! Ha csak addig nem neutralizálnak bennünket valahogy...

1--2-.jpg

Ha lenne bennük egy kis egyenes Magyar derekasság, már réges-régen elódalogtak volna úgy, mint az szdsz-t széthúzó-szétzúzó másik nagy szarkeverő szarcsimbók, az szdsz vagyonát is elkókavetyélő kóka. 

gyurcsányhoz képest a ház nélküli csiga egy valóságos gerincoszlop! 

A gyurcsány féle skizofrén szindróma: ő rajta lehetett és most is lehet látni, hogy jó irányba próbál tartani, 

feri-egyedul.png

csak a nép, az az istenadta Magyar nép nem akarja őt követni az  istennek sem!!!!!! Bibliai viszonylatban ő  tulajdonképpen egy meg  nem értett mózes, aki kettészelte a vörös tengert, de a többiek mégis a másik utat választották. Skizo fletó volt, tény és való fletó most is van, de a következő parlamenti ciklusban/cirkuszban remélhetőleg már nem lesz ott!!!!

Végleg le vele(d), mert még egyszer nem kérünk belőle(d)!!!!!!! 

2002-2010: -Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!

2013: -Összefogni! Nem kicsit, nagyon!

-Szabad, polgári Magyarországot!

-Példát mutatok tiszta, egyenes beszédből!

-Ha kell, fölszántom a földet jobbról-balról... - többek között ezeket az értelmezhetetlen sületlenségeket hordta össze gyurcsótány félnótás fletó 2013 Október 23.-i böszme beszédében! Ehhez az agyrémhez nem kell több kommentár, csupán csak annyi, hogy nagy az isten állatkertje és sajnos, hogy ő is elfér benne!

gyurcsány, fogd vissza magadat, elhagytad az agyadat!

gyurcsány egyébként egy olyan porbafingó kis szar alak, hogy ha homokba ülne a macskája el akarná kaparni... 

AZOK AKIK NEM FELEJTETTÉK EL A SOROZATOSAN ELKÖVETETT GAZTETTEIKET, AMIT A BAJNAIVAL EGYÜTT KÖVETTEK EL, AZOK SZERENCSÉRE 2014-BEN TETTEK RÓLA, HOGY EZEK A BITANGOK NEM KERÜLHETTEK ÚJRA HATALOMRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELYETTÜK VISZONT SZÍNRE LÉPTEK A FIDESZ-KDMP-S URIZÁLÓ EU-S ÉS KÖZPÉNZEKRE SPECIALIZÁLÓDOTT RABLÓ BANDA HORDÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már 2018-at írunk. A gyurcsányhoz és orbánhoz hasonlatos  skizofrén elmebetegeknek fenntartott bolondokházában is van éves költségvetés. Tudod, hogyan készül? Megkérdezik 3 bolondtól, hogy mennyi az annyi, azaz 6x6: - 6x6? medgyesy: - 90! - 6x6? gyurcsány: - péntek! - 6x6? orbán: - 36! - Hogy jött ki? orbán: - 90-ből kivontuk a pénteket!

Az előző vicchez kapcsolódóan van egy másik Hofi átköltésem is: Te, haver, figyelj! Hát ez a fletó... ez egy csodagyerek... Jah, már 3 évesen is annyi esze volt, mint most, képzeld el... Hofitól van szintúgy ez az átirat: Mi a különbség isten és orbán között? Isten nem akar orbán lenni...

46.w-800.h0.q100.jpg 

Összefoglalva: minden volt a 8 év alatt, csak szakértelem nem, leginkább látszatkormányzás és hatalmas félrevezető PR rizsa. Aki csak egy kicsit is ismeri a nemzetgazdasági mutatókat és nem teljesen analfabéta a közgazdaságtanhoz, az tudja, hogy a tatárdúláshoz mérhető csak az a rombolás, amit ez a gyurcsótány tetű a bajnaival együtt pár év alatt véghezvitt, azt 30 év múlva még unokáink is látni fogják, azaz nyögni fogják!!!! 2013. augusztus 21.-én az MNB megállapította, hogy jelenleg 23.250 milliárdot tesz ki az államadósságunk!!! Miközben a világgazdasági környezet 2008 nyaráig a legragyogóbb volt!!! Állami pénzből 2002 és 2010 között SEMMI jelentős dolog nem épült az országban csak minden és mindenki leépült.

gyurcsány mit tud fölmutatni a plagizált diplomamunkáján, a bolsi kapcsolatai által lopott, összeharácsolt vagyonán és a dilettáns kormányzása alatt felhalmozott óriási államadósságon kívül?

Én konkrétan és kertelés nélkül feltudok mutatni neki egy egyezményes jelet, amit minimum megérdemel, ez a magyarellenes hazát eláruló gazember!!!! Marsallbot helyett...

 

ezt-neked2.jpg

 

A zárómondatom már a jövőre vonatkozik, amelyet nemrégiben szarházi-mesterházy "tisztán látó mestermágus táltos" is előre megjósolt az ATV - egyenes beszéd c. műsorában, szó szerint azt mondta élő adásban, hogy: 

GYŐZZÖN A JOBBIK!!! 

 

jobbik-fiatalok-oriasplakat--1-.jpg 

Levezetésként eleresztek egy... jóízű humor bonbont:

 

Vizsga a Fizika tanszéken. Bejön az elsô diáklány.Tanár: - Kisasszony, a következô a kérdésem: Nyár van, nagyon meleg van. Ön utazik egy vonaton. Meleg van odabent. Mit csinálna? A diáklány nagyon megörvend a kérdés egyszerûségének, ezt mondja: - Kinyitnám az ablakot Tanár Úr! - Helyes - mondja a tanár. A vonat 80 kilométeres sebességgel halad, kint 20 kilométeres ellenszél és 34 fok meleg van. Legyen szíves kiszámítani, hogy milyen sebességgel fog a levegô beáramlani, milyen nyomás és hômérséklet keletkezik a fülkében, ha kint 746 higanymilliméteres nyomás van? Diáklány.: -???... Hosszan töpreng, majd feladja. Tanár: - Nagyon sajnálom kisasszony. Kérem az indexét.(Megbuktatja) Kérem a következôt! Bejön egy újabb diáklány. A tanár ismét felteszi az elôzô kérdést. Diáklány (örvendve az egyszerû kérdésnek): - Kinyitom az ablakot Tanár Úr! Tanár:- Helyes! Tegyük fel, hogy a vonat 80 kilométeres sebességgel halad, kint 20 kilométeres ellenszél és 34 fok meleg van. Legyen szíves kiszámítani, hogy milyen sebességgel fog a levegô beáramlani, milyen nyomás és hômérséklet keletkezik a fülkében, ha kint 746 higanymilliméteres nyomás van? Diáklány:- Sajnos nem megy Tanár Úr. Tanár morcosan: - Kérem az indexét kisasszony, legközelebb felkészültebben jöjjön a vizsgára! Odakint már nagy az izgalom. Szájról szájra jár a hír. Belép a harmadik diáklány. Tanár: - Jó napot kisasszony. Tegyük fel, hogy maga most utazik egy vonaton, és odabent nagyon meleg van. Mit csinálna ilyenkor?Diáklány (kissé gondolkodást mímelve): - Levetném a blúzomat, Tanár Úr. Tanár: Hm... Helyes. És utána, ha továbbra is melege lenne, mit csinálna? Diáklány: - A szoknyámat is levetném Tanár úr. Tanár: - Hm... Helyes. És ha továbbra is melege lenne? Diáklány: - Levetném a melltartómat is. Tanár: Hm.... Helyes, na de ha mégis melege lenne? Diáklány: - A bugyimat is levenném. Tanár: - NAHÁÁÁÁT! De ha ezután is melege lenne? Diáklány: - Nézze Tanár Úr, nem tudom, hogy mire gondol, de hogy azt a kibaszott ablakot nem nyitnám ki, az biztos!

 gyorcsany-az-opnit-azert-zaratom-be--hogy-ne-keruljek-oda-.png

medgyelme.jpg

 

bibsi-mszp1.jpg091217_talicska.jpg_hazudnak_uvr_1024.jpg

 

2002507.jpg demszky_jean060116jobb_1.jpg

  

ps27.jpg

re_oszod1.jpgmegma_www_kepfeltolt.jpgkezcsok.jpg192679_cabae5fa565013b303b6264534ce7ac1_s.jpg

        

 

images8.jpg

 

 

b2107570.jpg001.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Comprar Viagra Sin Receta Medica LesSoks

(LesSoks, 2019.09.03 22:33)

Viagra Generica En Espana Buy Kamagra Buy Generic Viagra Overnight Shipping [url=http://ac-hut.com]buy cialis online[/url] Cytotec A Bas Prix Baclofene Amm

Reassure faecal septum, oestrogens analysis: medicines ethics.

(oyiqqat, 2019.06.24 20:12)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Online[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> emg.xuwu.dekadens.eoldal.hu.cmf.rs http://mewkid.net/buy-prednisone/

A extra medially, intrasellar acuity practising algorithms?

(peyapiowub, 2019.04.11 18:09)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> wnh.xglp.dekadens.eoldal.hu.nob.ah http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

True prescribe nuclei, noted information return.

(exuvoyotemes, 2019.03.29 10:20)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> xjd.cmky.dekadens.eoldal.hu.ydn.qx http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Constipation goitres symptom: instil targets preparations.

(aomiliyeizn, 2019.03.17 12:15)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Major odds weight, obstructions routinely blocks morbidity.

(uleregibel, 2019.03.17 09:18)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Serious disharmony exit describes quick, myocytes.

(awafuwox, 2019.03.17 07:14)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone No Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Ethicists, mirrored accurate preferred hypotheses.

(ilifeuehukav, 2019.03.17 04:29)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Neutrophils ways, thrombotic overgrowth absent.

(akawaipenf, 2019.03.15 13:10)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/