Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szélhámosok gyűjtőhelye

RTL Klubon: Pénz és szerencse rituálé:  Müller Rózsa - Világhírő jósnő, valóban így jelent meg, hogy VILÁGHÍRŐ laugh

d2b8fbe35f241b766ef89e412f23f565.gif

 

 

 

 

 

 

Válaszold meg a következő kérdést!

Mi a Salsa?

A2: Állat

B2: Tánc

Küld az A2 vagy a B2 -et a 17645 számra

Ez egy tréfás alkalmazás

Az szolgáltatás nem jár semmilyen előfizetéssel. A nyereményjáték 2011.11.01-tól – 03.31.-ig tart. A termék kifizetése SMS-ben történik. Minden küldött SMS ára 1000 Ft-ba kerül. A küldött SMS-sel részt veszel a nyereményjátékunkban és továbbá lehetőséget kapsz hogy megmozgasd az elmédet a kapott termékkel. Alsó korhatár 18 év, vagy a számla előfizetőjének az engedélyével lehet igénybe venni a szolgáltatást. Telefonos segítségnyújtás +36 1 9990126, hotline-hu@yepp-yepp.com Szolgáltató, YEPP YEPP az SMS szolgáltatások magyar eljárási szabályzata szerint működik. Ez egy szórakozatató termék. Szolgáltató Guerilla Mobile Berlin GmbH, Pfuelstr. 5, 10997 Berlin Németország ADÓSZ :DE-264719846 Regsz:HRB 116667B

 


  

gratulalunk-on-a-mai-nap-ipad2-gyoztese.gif

 Konkréan az van odaírva, hogy GRATULÁLUNK! Ön a mai nap iPad2 győztese!

alatta: Kattintson az igen gombra és nyerjen, mielőtt kifut az időből!

másik szélhámos alkalmazás, vigyázzatok az ehhez hasonlóval, mert úgy megkopasztanak gyorsan, hogy szinte észre sem veszed... Vírusos terjedésük: online!

Ügyes vagy! iphone 4 a tiéd!

Ez egy előfizetéses szolgáltatás: 508Ft/SMS, 6 SMS/hét.

Az akció 01-12-2011-től 30-06-2012-ig tart. Ez egy előfizetéses szolgáltatás. Az előfizetés 508 Ft-ba (ÁFÁ-val együtt értendő) kerül fogadott smsenként, 6 smst küldünk hetente, melyekkel 3 termék vehető igénybe. A felhasználó által küldött (kimenő) sms-ek esetében a vezeték nélküli telefonszolgáltatók szöveges üzenetekre vonatkozó díjszabása alkalmazandó.Szeretnéd megszüntetni a szolgáltatást? Küldd a STOP jelszót a 17618-re. Alsó korhatár 18 év, a számla fizetőjének engedélyével. Telefonos segítségnyújtás:0680019086 (vezetékes telefonról díjmentesen hívható). Szolgáltató: Memco BV. A Calivary az SMS szolgáltatások magyar eljárási szabályzata szerint működik. MEMCO B.V., PO box 79072, 1070 NC Amsterdam, Hollandia. Kereskedelmi Kamara száma: 34363526, Adószám: NL8214.46.095.B01

Öngyilkos lett a Megasztár versenyzője

  - ezzel a szalagcímmel jelent meg a startpalon a bulvár hír, majd mikor ráklikkeltem ez a fogadott:

 

 

Majdnem öngyilkos lett a Megasztár szívtiprója

 

 

 

Bihal Roland nyilvánosság előtt beszélt életének legsötétebb pillanatairól – az énekes nem sokkal ezelőtt annyira mélyponton volt, hogy komolyan fontolgatta: véget vet saját életének. Vajon a Megasztár túllendíti a depresszióján?
A
No Thanx volt frontemberének talán többet jelent a mostani verseny, mint bárki másnak: Roland ugyanis régebben annyira rosszul érezte magát sikertelenségei miatt, hogy egy alkalommal kést vett a kezébe, és majdnem öngyilkos lett. Szerencsére végül másképp döntött, és elsősorban családja miatt letett a tervéről – most pedig a Megasztárban minden erejével azon van, hogy bebizonyítsa mindenkinek (és magának): megérte az életet választani!

A sztár nagyon komolyan készül arra, hogy ő nyerje meg a versenyt, és úgy érzi, ez az utolsó esélye arra, hogy betörjön a zeneiparba. Ha nem sikerült volna bejutnia a tehetségkutatóba, már ott tartott, hogy elmegy hivatásos katonának – ám szerencsére sikerrel járt, most meg már csak a rajongóin múlik, meddig juttatják el az énekest.

Mit szólsz Roland pokoljárásához?           

 

 

 

- no komment!

 

 

 

 

Fényező állás Kovács Zoltán vigyázz vele!

 

 

 

 XXI. kerületListázva 2013. május 31., 10:03, hirdetés azonosítója: ÁtvertProfil létrehozva: 2013 máj

 

 

A minap állást ajánlott nekem egy Kovács Zoltán nevű egyén.Autó fényező műhelye van( a műhely áll egy előkészítőből és egy fújó helységből aminek a közepén egy sóderkupac!!!! található) a Rákóczi F út 277. szám alatt(a diégó mögötti műhelyekben).Azon kívűl,hogy a kedves munkaadó úr szakmai tudása erősen megkérdőjelezhető,folyamatosan a zsörtölődését kellett hallgatnom,mert ő mindent jobban tudott.Persze azt hozzá kell tennem,hogy egyedül voltam egy tanuló sráccal hármom ember munkájára.Mondanom sem kell,hogy jó magyar vállalkozóhoz méltóan a bejelentésre annyit mondott majd ""valamikor megoldja,de azt sem vettem észre,hogy esetleg nap elején a NAV felé lejelentett volna.Kiszolgáltatva ezzel kénye-kedvének,ugye ismerős?...majd kifizetlek ha lesz pénzem.Magam is szemtanúja voltam mikor elküldött egy másik férfit 20 nap után és egy fillért sem fizetett a munkájáért-mert persze ő is rosszul dolgozott és ugye ő eldöntheti,hogy akkor nem fizet egy fillért sem-Talán ha valaki be sem jelent,le sem jelent az a minimum,hogy legalább korrekten nap végén kifizet nem?Ledolgoztam neki 4.5 napot.Nem fizette a végén ki amiben maradtunk.Aki meg akarja magát kímélni egy egész nap zsörtölődő inkorrekt embertől ne menjen hozzá dolgozni.

 

 

 

Ticket étkezési utalvány véleménykutatásos kérdőívért!

 

 

 

V. kerületListázva 2013. május 31., 10:23, hirdetés azonosítója: 15881805

 

 

 

 Ezzel csak az a baj, hogy tavaly lejárt! 

 

 

 


 

22996729_1_644x461_ticket-etkezesi-utalvany-velemenykutatasos-kerdoivert-v-kerulet.jpg

 

 Tisztelt érdeklődő!

A munka helye Németország, Rodgau. A munkáról annyit kell tudni hogy betanított munka, olyan helyen lesz, ahol csak magyarok vannak, vagy legtöbbje magyar. A cég 150 főt keres. Autók polirozása, belső takarítása, lemosása, kisebb esztétikai hibák javítása. Természetesen ezt betanítjuk, de előnyt jelent ha polírozásban jártas vagy! A fizetést autónként van. Egy autó ára 40 euró. Napi átlagosan 4-7 autót kell kompletten megcsinálni. Fizetés 2 hetente, vagy havonta, igény szerint. Szállás biztosított, aminek havi költsége 70 euró. Ezt a fizetésből levonjuk. Fürdőszoba, konyha, gáztűzhely megtalálható. 10óra hosszás munka, hétfőtől-péntekig 08:00 - 18:00 óráig, szombaton pedig 08.00-12:00-ig. Megemlítem hogy szombaton is dolgozni kell, de nem mindig, van amikor egyáltalán nem kell, de azt majd a főnökség eldönti. Az autószalonban fokozott odafigyeltség szükséges, mivel több millió forintos autókról van szó. A cégnél a legújabb BMW, Audi és Mercédeszek vannak! Kezdés legkésőbb: Június 24.
A közvetítésnek van egyszeri díja, ami 1200Ft. Lehet hogy most hiszi hogy átverés, de nem. Nekem is el kell küldenem az önéletrajzokat, feljegyezni a jelentkezőket, csoportosítanom. A céget le is lehet informálni, ha nem tűnik valósnak a munka lehetőség.
Cég neve: Car Center Rodgau Gbr
Cím: Car Center Rodgau Gbr Senefelder Str. 2
Telefonszám: (06106) 2 67 95 20
Weboldal: http://www.car-center-rodgau.de/

A Bankszámlaszám amire az 1200Ft-ot kellene utalni:
10402348-86755585-85721002 K&H Bank
Név: Nagy Márk 

Utaláskor a megjegyzéshez egy nevet írjon és a lakhelyét.

 

más.

 

Egyszer elkezdtem játszani egy online játékot "Klánháború" címmel, megtetszett és serényen, jó gazda módjára elkezdtem építkezni, azaz dolgoztattam a parasztjaimat (erről jut eszembe: szeretem a munkát, lenyűgöz, képes vagyok órákig ülni és nézni...) amikor is kaptam egy mailt, hogy falud lakói hiányolják vezetőjüket :-) és már alig várják, hogy új utasításokat adj nekik, ráadásul nagyon félnek az ellenséges támadásoktól. Jeletntkezz be a Klánháborúba és biztosítsd falud dicsőséges jövőjét. Ahhoz, hogy ezt megtehesd és a falud jól tudjon fejlődni "prémium fiókra" van szükséged: 60 prémium pont: 690 HUF, 200 prémium pont: 1140 HUF/3,99 EUR, 600 prémium pont: 2860 HUF/9,99 EUR, 1500 préiu pont: 5720 HUF/19,99 EUR, 5000 prémium pont: 14305 HUF/49,99 EUR  ... apró betűs rész a fizetési módozatok alatt: egyes fizetési módoknál technikai okokból pótdíj kiszámlázásra krülhet sor. Ezek a díjak a fizetési ablakban jelennek meg. A prémium fiók ára: 30 napra 200 préium pont.  Írnom se kell, azonnal likvidáltam a kis falumat és annak liliputi lakóit, bele sem merek gondolni, szegények most mihez kezdenek nélkülem? Vessenek magukra, mint a földnélküli parasztok 

 

 

 

 más.

 

 

 

A szélhámos "parasztvakító" RTL klubon megy a hazudozó, hetet-havat összehordó jós műsor? A magát nagy mágusnak kikiáltó lomini ezt mondta egy betelefonáló hölgynek, aki aggódott az 52 éves lányáért. A lányának gyereke is van, jól tudom?... mire a betelefonáló nő: - Nincs is gyermeke a lányomnak! Na még ettől a pofáraeső felismeréstől sem jött zavarba lomini: - Akkor van a lányának egy meg nem született gyermeke... Folytatja: hoppá, hoppá látok itt valamit... 5,4,3,2,1... láttam én már karón varjút! Betelefonált egy férfi, hogy mit hülyíti itt a népet!? Erre lomini bosszú jóslása a betelefonálónak: Bélám, anyagi fordulat nem várható nálad.... még egy ilyen hülyét... (teljesen fel volt háborodva, hogy őt valaki meg merte kérdőjelezni!) ilyen hülye hívom nem szokott lenni... lomini vagyok, tisztánlátó, 15 éve az önök szolgálatában... egyszer csak kipattant valami megint abból a szélhámos agyából: 5,4,3,2,1... jól jegyezzék meg ezt a dátumot, mert holnap, azaz június 15.-én valakinél beáll az anyagi fordulat, nem látom, hogy ki az, hogy hogy hívják, de lehet, hogy nem is magyarországi lesz az illető, hanem Szlovákiából, Romániából, de az is meglehet, hogy Szerbiából lesz az akinél beáll az anyagi fordulat... angryAzért ehhez annyit megjegyeznék, hogy ebben a régióban csekély 50 millió emberből valakinél valóban beállhat az anyagi fordulat, ehhez nem kell nagy jóstehetségnek lenni és még talán annyit margó alá, hogy egy betelefonáló kedves nőnek pl. azt merte hazudni ez a szemfényvesztő szemétláda, hogy lát a kapcsolatában egy 3. félt! Még jól működő kapcsolatokat is megingat vagy tönkre tesz ez a tenyérbemászóan UNDORÍTÓ FÖRMEDVÉNY! HIHETETLEN, HOGY MILYEN HISZÉKENYEK, NAÍVAK AZ EMBEREK ÉS KÖZÜLÜK IS FŐLEG A NŐK, MERT 10 BETELEFONÁLÓBÓL 9 NŐ VOLT!

 

Egy csattanós poén: A nők azért nézik végig a pornófilmet, mert a végén várják az esküvőt...

 

A múltkori adásban ez a lomtárba való lomini, annyira megvolt magával elégedve, hogy azt mondta élő adásban (megjegyzem: Karib tenger kalózai zenei aláfestéssel, de van úgy, hogy az "Eredet" filmzenéje szól adás közben, jogdíjat fizetnek vajon érte???): - úgy döntöttem könyvet fogok írni a legősibb főniciai pénz rituálé szertartásáról, de ehhez az ön visszajelzésére is szükségem van: várom a nevét és az életkorát, Hívjon! 5,4,3,2,1.. 485 Ft/perc, de könyörgöm, ha valódi jós lenne ez a széltoló szélhámos szarcsimbók, akkor a betelefonálók neveit és azok életkorát is zsigerből tudnia kellene, nem?????!!!!!!!!

 Ezek után a legvégére egy könnyen kitalálható kérdés:

Vajon miért nem olvasni soha az újságban, hogy "Jós nyerte a lottófőnyereményt!"?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Farmacia On Line Cialis Generico EllKeetle

(Ellslitly, 2019.10.29 20:16)

Cheap Soft Tab Viagra I Overdosed On Keflex Cause Superinfection Cephalexin Antibiotics <a href=http://cialisab.com>cialis for sale</a> Cialis Generique Belgique

Allegra Domange Clomid MatUpholf

(MatUpholf, 2018.08.11 17:44)

Viagra Hausarzt Oder Urologe Macrobid Direct Medicine Free Shipping No Physician Approval <a href=http://cheapciali.com>cialis vs viagra</a> Buy Amoxicillin Online Canada Toronto Propecia Rinon

csekkoltam

(Kovács Gábor, 2013.06.12 08:32)

nem semmi, köszi az infót megjegyeztem a tagot.